torsdag, juni 11, 2009

Sopranos & Samsung

Köpte Aftonbladet på vägen hem idag, vet inte varför egentligen då jag tycker båda kvällstidningarna är rena skvallerpressen. But anyhow...med Aftonbladet fick man idag Sopranos. Dom första 3 avsnitten i alla fall. Min mamma har följt det från start och tycker den är jättebra. Jag har även hört flera kompisar som tycker likadant, så jag har nu fallit för grupptrycket och tänkte se alla säsonger. =)

Middag idag blev bakad potatis med hemmagjord röra (rostbiff, pepparotsvisp, creme fraiche och rödlök) och sallad. Det var hur gott som helst. Har fått nån jävla dille på rostbiff just nu och äter det ganska ofta. Vet inte vad det är (brist på rostbiff i blodet..?), men gott är det. =)

Beställde förresten en ny telefon till jobbet idag. Min Nokia E65 som jag har nu har strulat från dag ett, har haft den inlämnad på service eftersom den ibland inte går att ladda pga glapp i uttaget. Men dom hittar aldrig nåt fel på skiten så när handsfreen sprakade, glappade och ljudet försvann idag så gav jag upp. Prövade en annan handsfree, men det var samma med den så det är telefonen det är fel på. Men nu slipper jag den.
Här är min nya bejbi


Glömde säga att jag ihop med ansiktsmasken från Lush även köpte en sån där naturlig deodorant, ser ut som nån slags tvål. Man stryker på den som en creme-deo. Dock luktar den APA, så jag ska testa den typ på lördag på dan, när jag inte ska träffa nån. För att se om den luktar lika mycket "gubbe" på, för isåntfall åker den i soporna eller hem till mamma... =)

3 kommentarer:

C sa...

Är det en Touch-Wiz? Bejb, du skulle snackat med mig. SKITTELEFON! Jag har ju den. :-/

Daniella sa...

Fy gums, du måste stödja svensk industri dessa kristider. Kör Volvo, äta knäckebröd och prata Ericsson. Jag lever bara nästan som jag lär. :-)

Jess sa...

Hehe... Jag är ledsen, men jag gillar bara knäckebröd. =)