tisdag, november 24, 2009

Sa wat dee ka från Koh Lanta

Här är det bara bra, solen skiner och det är helt absurt varmt. Men skönt. Idag har vi ätit en god frukost, gått en lång promenad på stranden, legat i skuggan och läst och lyssnat på musik, solat, ätit god mat, druckit gott och njutit av semestern. Vi har dessutom haft ett litet snack med Apollo då deras broschyr inte riktigt stämde överens med verkligheten. Vi fick ingen bungalow på stranden, utan ett parhus ung 200 meter in i en tropisk sturgby och ingen altan eller liknande. Så på fredag flyttar vi till ett jättemysigt hotellrum här på området, med balkong och minipool utomhus. Mycket bättre och större än detta lilla kyffe med en bakgård som är inmurad med en hööög betongvägg.

Flygresan ner gick bra men var lååång och sova gick sådär. Men ner kom vi och skönt är det att vara här. Thailändarna är jättetrevliga, men kanske lite för underdåniga. Dom borde sträcka mer på sig, så snälla och duktiga som dom är. =)

Tog förresten Thaimassage på stranden idag (dom jobbar för resortet där vi bor) och det var det bästa jag gjort på länge. Känns så skönt i ryggen idag. Så jag ska absolut göra det fler gånger. Var dessutom löjligt billigt, 70 kr för EN hel timme. Lovely!!!

Har inte tagit en endaste bild på stranden idag, sorry. Lovar såna en annan dag. Men här kommer några andra bilder från vårt första dygn på Koh Lanta.

Nehepp, bidde inga bilder heller. Servern verkar inte riktigt med på noterna. Jag testar igen imorgon. Nu är det snart sovdags här. Klockan är 21.30.

Nattinatt från Thailandet!!!

Sa wat dee ka = Hej

Inga kommentarer: