torsdag, augusti 21, 2008

På äventyr i Vall Entuna

Spenderade Tisd-Torsd hos Familjen Stolpe i Vall Entuna (som dom säger därute), Jocke var dock inte hemma. Utan det var jag, Dani och Viktor som roade oss kungligt.

Var riktigt skönt att komma hemifrån ett par dagar. Glömma sin egen vardag och leva lite i Dani's. Med en sömnvägrande Viktor så är den vardagen inte så lätt alla gånger. Men han är ju världens goaste lilla kille, så jäkla söt och busig så hälften skulle räcka. =) Det var mysigt att få träffa och umgås, prata, bara vara. Vi hinner ju inte ses så ofta, så såna här tillfällen är guld värda.

Igår grillade vi en massa gott, tog oss en öl och låg i soffan och kollade på sista avsnittet av någon skum brittisk mini-serie som gick på fyran.

Imorgon ska jag testa ett nytt joggingspår, hoppas det är mindre hästskit i det än där jag brukar springa. Är så trött på att behöva kryssa mellan skithögarna. Sånt gör man nog på krogen... Hehe... =)

Jag har varit rent utsagt usel på filmrecensioner senaste tiden. Sorry!
Sett följande senaste veckorna/veckan...

Forgetting Sarah Marshall
Kul komedi om en kille som drar till Hawaii för att komma över att han blivit dumpad av sin tjej. Vilka bor på samma hotell som honom, om inte hans ex och hennes nya kille. Kul liten film. =)

Rambo (2008)
Känns som att recension är överflödig. Blodig machofilm med tema Burma för att Stallone kände att han ville belysa situationen där. Vilket väl är hjärtansvärt men tja...det känns som att allt drunknade i macho-skjuta-döda-andan...

Underworld
Riktigt bra actionfilm om kriget mellan vampyrer och varulvar i nutida miljö.
Genom århundraden har ett krig rasat mellan vampyrer och varulvar. Vampyren Selene är en dödsbringare, som spårar och dödar lykaner. Under ett spaningsuppdrag får hon syn på Michael Corvin, som är människa, och strax efteråt bryter en eldstrid ut mellan vampyrerna och lykanerna. Endast Selene överlever och när hon analyserar spaningsfotona inser hon att varulvarna följt efter Michael. Nyfiken varför de förföljt honom söker hon upp honom.

Underworld Evolution
Vampyren Selene och varulvshybriden Michael försöker ta reda på orsakerna till kriget mellan vampyrerna och lykanerna (varulvarna) genom att avslöja klanernas hemligheter.

Hejhej...

Inga kommentarer: