söndag, augusti 31, 2008

Popaganda 2008 & Byebye Svart

Vilken helg det har varit. Popaganda 2008 gick av stapeln på Eriksdalsbadet och självklart var Powerpoppinglorna där. Jag och Mills alltså... =)



Vi såg band som Laakso, The Radio Dept, Säkert!, Shout Out Louds, Bob Hund, The Embassy, Vapnet, Hidden cameras mfl mfl. Underbar underbar helg. Vill du läsa mer i detalj om helgen så kolla in Mills blogg

Fler bilder kommer upp inom kort, men måste bara lägga upp dessa







Vår sidekick under helgen var Runar the popspider, som föll hopplöst för Camilla. Låt mig säga som så att kärleken inte var ömsesidig... ;)



Mills e världens goaste tjej! =) Kram på dig gumsan.


Den underbara Vintagebutiken "Svart" gick i graven igår efter 3 år på Bondegatan. Det var med sorg i hjärtat som vi för sista gången söp oss fulla i Svarts lokal och lyssnade på musik framspelad av DJ Freeborn (Andreas).



Systrarna Svart (Anna & Julia) har efter tre schyssta år bestämt sig för att hitta nya utmaningar. Vi tackar för denna coola tid, men hoppas att inte Svartandan helt går i graven för det.

Jag och bästa vännen Anna (en av Svarts fd ägarinnor)


Det var en slitsam helg, men nån måste ju festa... =) Undertecknad däckade (som ni kan se) på Mills handväska.


Hej hej...

1 kommentar:

C sa...

Ja fy fan vad skoj vi hade! Å Markus är ju en äkta ppilf... Lycka till med Lasse i alla fall. Hihi. Du är bäst gumsi. Vi måste poppa mera snart.